Sök i den här bloggen

Translate

söndag 8 juli 2012

"Iskallt budskap" av Kitty Sewell (originaltitel: "Ice Trap")

Den här boken köpte jag som utfyllnad i ett erbjudande om att köpa 4 böcker för 100 kr och det var en positiv överraskning. Det är inte direkt en deckare utan mer en bok om relationer och känslor men med lite spänning invävd i storyn. I samma erbjudande köpte jag även en bok till av Kitty Sewell och jag kommer att läsa även den trots att det inte är riktigt den typ av böcker som jag brukar gilla.
"Iskallt budskap" handlar om läkaren Dafydd Woodruff som tillsammans med sin fru länge försökt att skaffa barn, men utan resultat. En dag får han ett brev från en tonårsflicka i Kanada som påstår att hon och hennes tvillingbror är hans barn. Det är 14 år sedan Dafydd lämnade Kanada och flyttade hem till Wales och kvinnan som är barnens mor är någon han inte ens varit tillsammans med. Men då DNA-testet utan tvivel visar att han är barnens far rämnar tillvaron för honom. Hans fru orkar inte med situationen och själv kan han omöjligt förstå hur allt hänger ihop. I ett försök att rädda äktenskapet och reda ut situationen reser han tillbaka till Kanada. Där möter han sitt förflutna och uppenbarligen är inte allt som han trodde att det var...

Som sagt; "Iskallt budskap" är ingen deckare utan mer än roman med en liten krydda av spänning. Det var faktiskt riktigt trevligt att läsa något annorlunda och jag har ju som sagt en bok till av Sewell!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar