Sök i den här bloggen

Translate

söndag 14 oktober 2012

"Pianostämmaren" av Stefan Tegenfalk

Äntligen en ny bok av Stefan Tegenfalk! Bra, spännande och lättläst sammanfattar "Pianostämmaren" på ett kort och enkelt sätt. Återigen handlar det om Walter Gröhn och Jonna de Brugge.
När en sextonårig flicka hittas död i Bromma ser det först ut som en olycka men ganska snart finner man tecken på att det handlar om mord. Mördaren har lämnat ett konkret tecken efter sig. Problemet är bara att poliserna inte vet vad det rör sig om. Walter Gröhn blir ansvarig för utredningen och tillsammans med Jonna och resten av hans grupp vid Stockholms länskriminal börjar de nysta i den döda flickans liv. Otrevligheter kommer fram och det verkar som många har hemligheter de inte vill avslöja. Ingen verkar vilja säga hela sanningen och det hela kompliceras av att poliserna inte heller är överens om misstankar och teorier inom gruppen.

"Pianostämmaren" är den fristående fortsättningen på trilogin "Vredens tid", "Nirvanaprojektet" och "Den felande länken" (klicka på titlarna för att läsa om dem). Alla fyra böckerna är välskrivna och mycket läsvärda! Redan nu längtar jag efter nästa bok i serien!

3 kommentarer:

 1. Åh en ny av honom. Kul !!

  SvaraRadera
 2. Är inne på sid 200. Jag lider verkligen med Linnea!!
  Hur bra som helst.
  -- Dino

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst känner man med henne!! Antar att du kanske läst ut boken nu. Och ja den var mycket bra!

   Radera