Sök i den här bloggen

Translate

tisdag 16 juni 2015

"Allt att förlora" av Sabine Durrant (originaltitel: "Under Your Skin") - ljudbok

Jag har under våren lyssnat på "Allt att förlora" av Sabine Durrant. Eftersom jag brukar använda ljudböcker som sällskap då jag reser eller ligger ute och solar så blir det ofta så att jag lyssnar på en bok under en utdragen tidsperiod. Detta gör att jag tappar lite av tempot i handlingen och också att det av den anledningen är svårt att ge ett rättvist betyg. Uppläsare av den här boken är Marie Richardson och jag tycker att hon gör det bra.

Gaby Mortimer är programledare på TV och lever det perfekta livet med en bra karriär och ett trivsamt liv i ett fint område tillsammans med sin man och dotter. Men en morgon slås allt i spillror då Gaby under en joggingtur hittar en mördad ung kvinna. När polisen börjar utreda fallet börjar små saker tyda på att Gaby är skyldig och snart befinner hon sig i sitt livs värsta mardröm. Alla verkar tro att hon är skyldig, även hennes närmaste. Hon bestämmer sig för att bevisa sin oskuld och får oväntad hjälp av en oerfaren frilansjournalist erbjuder sig att hjälpa henne i utbyte mot att han får en exklusiv intervju med henne. De börjar luska i mordet men också de upptäcker att mycket pekar mot Gaby, så kommer de kunna finna bevis på att hon är oskyldig?

"Allt att förlora" är en okej deckare som jag tror hade vunnit på att jag lyssnat lite mer sammanhängande på den. Det är inte omöjligt att jag kommer att läsa eller lyssna på fler böcker av denna författare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar