Sök i den här bloggen

Translate

söndag 22 november 2015

"Disclaimer" av Renée Knight (originaltitel: "Disclaimer")

Det här var en spännande ny bekantskap! Renée Knight har skrivit en intressant och på ett sätt gripande bok. Den kanske inte är så nervkittlande men den är spännande på ett annat sätt. "Disclaimer" är bra berättad och lättläst med korta kapitel.

Efter att Catherine och hennes man flyttat till sitt nya hus så hittar hon en bok på nattduksbordet. Hon vet inte var den kommer ifrån och hon är helt säker på att hon inte köpt den själv. När hon börjar läsa den får hon en känsla av igenkännande och snart förstår hon att den handlar om henne själv. Hon har en hemlighet som hon inte berättat för någon på 20 år men det hon läser får henne att inse att någon vet om den och att personen också verkar veta detaljer som borde vara omöjliga för en utomstående att veta. Slutet på boken är skrämmande och nu vet hon att någon vill henne riktigt illa. När hon får veta att hennes vuxna son också fått ett exemplar av boken blir hon ännu mera rädd...

"Disclaimer" är en annorlunda och intressant bok som gör att jag vill läsa mer av den här författarinnan! Och nu när vi närmar oss jul så kan jag rekommendera den som en bra julklapp till deckarälskare!

4 kommentarer:

 1. Den lät spännande så den ska jag läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att du också kommer att gilla den!!

   Radera
 2. Den hade jag missat. Ska läsas nu.

  SvaraRadera