Sök i den här bloggen

Translate

söndag 6 december 2015

"Tills döden för oss samman" av Peter James (originaltitel: "Want You Dead")

Med "Tills döden för oss samman" önskar jag er en mysig och trevlig andra advent! Som vanligt har Peter James skrivit en fartfylld och spännande deckare som är svår att lägga ifrån sig. Kapitlen är föredömligt korta och det bidrar till att spänningen hålls vid liv och det gör också boken lättläst!

Red har äntligen tagit sig ifrån sin kontrollerande och brutala pojkvän Bryce. När hon träffade honom föll hon huvudstupa för honom och trots alla varningsklockor så kunde hon inte lämna honom förrän hennes mamma anlitat en privatdetektiv som kunde visa att det mesta Bryce berätta om sig själv var lögner. Men så dör Reds nya pojkvän och till att börja med tyder det mesta på att han begått självmord, men varför skulle han ha gjort det? Denna tragiska händelse är bara början av det helvete som väntar henne och snart hamnar fallet på kriminalintendent Roy Graces bord. Ska han och hans kollegor kunna skydda Red och hennes anhöriga från denna mycket farliga man?

Jag är mycket förtjust i Peter James böcker och detta är inget undantag. Vill man läsa nervkittlande, välberättade och lättlästa deckare ska man absolut läsa hans serie om Roy Grace. Läs om de tidigare böckerna genom att klicka på titlarna nedan.

"Levande begravd"
"Ett snyggt lik"
"Långt ifrån död"
"Död mans fotspår"
"Den enes död"
"Död som du"
"Död mans grepp"
"Till döds"
"Döden kan vänta"

2 kommentarer:

 1. Får nog göra en kompletterande bokbeställning. Har kikat på Peter James länge men inte riktigt kommit mig för att läsa honom. Får nog bli det i jul!
  Tack för tipset! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag att du gör rätt i! Det är lättlästa och spännande böcker :)

   Radera