Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 24 februari 2016

"Jag lät dig gå" av Clare Mackintosh (originaltitel: "I let you go")

Oj så bra!! "Jag lät dig gå" är en mycket bra psykologisk thriller. Den är välskriven och den bjuder på spänning och överraskningar. Clare Mackintosh har skrivit en bok som griper tag i läsaren och som helt plötsligt tar en vändning som fullkomligt överrumplar en. Det är en sådan bok som man minns långt efter att man läst den.

En femårig pojke blir ihjälkörd i en smitningsolycka och hans mamma blir fullkomligt förkrossad. Poliserna som utreder fallet har inte många spår efter föraren och hela utredningen försvåras av att mamman försvinner från Bristol. När Jenna Greys liv vänds upp och ner inser hon att det enda sättet att komma vidare är att lämna hemstaden och försöka börja om på nytt. Hon hamnar i en liten by i Wales och där försöker hon desperat glömma sitt förflutna. Men minnen sipprar fram och mardrömmarna har henne i sitt grepp. Är det möjligt att börja om sitt liv och lämna det förflutna bakom sig?

Min uppmaning är LÄS "Jag lät dig gå"!! Den är fruktansvärt bra och jag är beredd att lova att ni inte kommer att bli besvikna om ni gör det! Själv hoppas jag på fler, lika bra, böcker av denna författarinna!

4 kommentarer:

 1. Den hamnar direkt på attbeställaochläsalistan! :-)

  SvaraRadera
 2. Så nu har jag lyssnat på boken! Och kan bara hålla med dig! Den var mycket bra!
  Hoppas också på fler böcker från Macintosh :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här!! Vill läsa mer av henne :)
   Trevlig midsommar!

   Radera