Sök i den hÀr bloggen

Translate

torsdag 24 mars 2016

đŸ„ 🐣 Glad pĂ„sk önskar jag er med "Sjuka sjĂ€lar" av Kristina Ohlsson 💛

Jag var sÄ tveksam till om jag ville lÀsa "Sjuka sjÀlar" av Kristina Ohlsson eftersom den beskrivs som skrÀck och jag gillar normalt inte skrÀck. DÀremot Àr jag vÀldigt förtjust i alla hennes tidigare böcker och det gjorde att jag inte ville bli besviken pÄ en bok av henne. Jag fick tipset hÀr pÄ bloggen om att lÀsa den och jag Àr sÄ glad att jag fick det tipset för jag tycker att det hÀr Àr en riktigt rysligt ruskigt bra bok!! Och ska jag vara helt Àrlig sÄ tycker jag inte att det Àr sÄ mycket skrÀckkÀnsla över den utan jag fÄr mer lite Johan Theorin-vibbar av den, och det Àr ett gott betyg för jag Àlskar hans böcker!

Det Àr 10 Är sedan Lukas var hemma i Kristianstad senast, men nu ÄtervÀnder han hem för att Àntligen försöka komma fram till vad som hÀnde strax innan han lÀmnade staden. Det var nÄgra dagar innan studenten och han försvann spÄrlöst. Han var bort i tre veckor och nÀr han hittades sÄ var han sÄ svÄrt skadad att han inte kunde minnas nÄgot av det som hÀnt honom. Han var den tredje personen pÄ lika mÄnga Är som försvann men han var den enda som kom tillbaka. Det har satt mÄnga och svÄra spÄr och sÄr i stadens invÄnare och hans ÄtervÀndande mottas inte alls med enbart glÀdje. Samtidigt flyttar det unga paret Anna och David tillbaka till staden. De har köpt den gamla prÀstgÄrden men de hinner knappt flytta in innan olustiga och oförklarliga saker börjar hÀnda i huset. Finns det ett samband mellan att tre personer oförklarligt försvunnit och den gamla prÀstgÄrden? Lukas Äterkomst kommer att sÀtta farliga hÀndelser i rörelse och vÀcka gamla hemligheter... Kommer han att komma fram till vad som hÀnt honom och de tvÄ kvinnor som försvann innan han gjorde det?

Jag tycker absolut att man ska lÀsa den hÀr boken oavsett om man gillar skrÀck eller inte!
Med "Sjuka sjĂ€lar" önskar jag alla en Glad PĂ„sk!! đŸŁđŸ„đŸ’› SjĂ€lv hoppas jag pĂ„ att hinna lĂ€sa en massa fler spĂ€nnande böcker under lĂ„ngledigheten!

Bokens trailer:Andra böcker av Kristina Ohlsson (klicka pÄ titlarna för att lÀsa om dem):

Fredrika Bergman-serien:
"Askungar"
"Tusenskönor"
"Änglavakter"
"Paradisoffer"
"DavidsstjĂ€rnor" 

Martin Benner-serien:
"Lotus blues"
"Mios blues"

3 kommentarer:

 1. Vad bra att du tyckte om den, tycker inte heller den Àr en ren skrÀckbok men den Àr riktigt bra, en av dom bÀsta jag lÀst i Är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. HÄller helt med om att den hittills Àr en av Ärets bÀsta böcker :) SÄ tack för tipset!!

   Radera
 2. DÄ ska den lÀsas !

  SvaraRadera