Sök i den här bloggen

Translate

söndag 10 juli 2016

Tips på sommarläsning i form av klassiska mordgåtor och annan spänning ☀️📚

Jag har inte hunnit läsa så mycket de senaste dagarna så jag tänkte återanvända några tips på böcker som passar bra så här på sommaren och som jag redan skrivit om här på bloggen. Vill ni läsa mer om dem så klicka bara på titlarna så kommer ni till respektive inlägg!

Jag börjar med klassisk läsning av Agatha Christie! Vad passar bättre än att läsa hennes böcker då man slappar i solstolen eller hängmattan :) Ett par av dem är "Badortsmysteriet" och "Döden på Nilen". Det finns många fler böcker av henne att läsa om här på bloggen och det går bra att söka efter dem i sökfunktionen längst upp på sidan.


Andra spännande böcker som passar utmärkt på semestern är "Mareld" av Dennis Karlsson, "Minnesbäraren" av Kamilla Oresvärd och "Den första lögnen" av Sara Larsson.
Även Johan Theorins Ölandskvartett är ett hett tips som sommarläsning, speciellt "Rörgast" som utspelar sig på sommaren. (De andra böckerna i serien är "Skumtimmen", "Nattfåk" och "Blodläge")

Naturligtvis finns det många fler bra sommarböcker som ni kan läsa om här på bloggen, t.ex. Mari Jungstedts, Viveca Stens och Håkan Östlundhs serier som utspelar sig på Gotland. Det är bara att leta och läsa här och se om ni hittar någon spännande semesterläsning... ☀️🍒🍹

2 kommentarer:

  1. Lite A Christie får det nog bli !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter som ett bra val :)

      Radera