Sök i den här bloggen

Translate

fredag 22 december 2017

"Jag kommer hem till jul" av Joanna Bolouri (originaltitel: "The most wonderful time of the year")

Då har jag återigen lämnat deckargenren för en "feel good"-bok med jultema. Jag har läst "Jag kommer hem till jul" av Joanna Bolouri och det här är definitivt en bok fylld av jul och allt som kan tänkas höra till den. Det är inte en dålig story men den påminde mig om varför jag normalt sätt helst läser deckare. Det händer helt enkelt lite mer i dem!! Visst är det mysigt med lite romantik och så, men när det blir lite för enkelt att lista ut slutet så avtar läslusten.

38-åriga Emily har äntligen träffat den perfekta pojkvännen Robert. Hon bor i London där hon arbetar som lärare och delar lägenhet med två vänner. Varje jul samlas hela familjen i hennes föräldrars hus i Skottland och varje år tråkas hon för att hon fortfarande är singel, men i år ska allt bli annorlunda för Robert har lovat att följa med henne hem över julen. Nu ska hon äntligen få tyst på sina föräldrar och sina två yngre syskon. Men strax innan jul får hon veta något som gör att förhållandet med Robert får ett abrupt slut. Hur ska hon kunna klara av att möta familjen utan en man vid sin sida? Det hela slutar med att hon övertalat och betalat sin arroganta granne Evan att följa med och låtsas att han är Robert. Kommer de att klara fyra dagar med hennes galna familj utan att deras hemlighet avslöjas?

"Jag kommer hem till jul" är en lättläst och lättsmält bok och gillar man romantik kryddat med lite humor så är detta en perfekt julklapp till sig själv 🎁 Tillhör man inte de som gillar sådana böcker så kan man ju altid ge den till någon som gör det! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar