Sök i den här bloggen

Translate

fredag 8 juni 2018

"Lögnaren" av Nora Roberts (originaltitel: "The Liar")

För ett tag sedan insåg jag att jag läst för många böcker av Nora Roberts på för kort tid. Detta eftersom många av dem liknar varandra lite både intrigmässigt och på sättet de är uppbyggda. Men när det började tryta i högen av olästa böcker så föll valet på "Lögnaren" som jag köpte för flera månader sedan. Boken är helt okej och gillar man Roberts så tror jag att man uppskattar även denna bok!

Shelby Foxworths liv ligger i spillror. Hon har dels förlorat sin make i en olycka, men hon har också fått veta att deras gemensamma liv i lyx varit en enda lögn. Hon är lämnad ensam med deras dotter och en stor hög med skulder. Shelby tar med sin treåriga dotter Callie och flyttar hem till sin familj i den lilla staden i Södern där hon växte upp. Väl där fortsätter hon försöka reda ut sitt liv och snart får hon uppgifter om att mannen hon trodde sig varit gift med aldrig existerat. Hon blir också obehagligt medveten om att det finns kallsinniga personer som är villiga att göra vad som helst för att komma över pengar. De tror att hon vet var hennes "exmake" gömt undan ett stort stöldbyte de drar sig varken för att hota eller använda våld för att komma över det...

"Lögnaren" är som sagt en helt okej bok och jag ger den ett medelbetyg. Den finns också som ljudbok. Den är uppläst av Katarina Ewerlöf och den är 17 timmar och 38 minuter lång. Vill ni läsa om fler böcker av denna författarinna så kan ni söka på Nora Roberts här på bloggen (längst upp på sidan).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar