Sök i den här bloggen

Translate

lördag 28 juli 2018

"Inget annat mörker" av Sarah Hilary (originaltitel: "No Other Darkness")

Den här boken är precis lika bra som Sarah Hilarys förra bok "Någon annans skuld"! Den läste jag förra året och tyckte att den var superbra och jag kan inte förstå varför jag väntat så länge med att läsa "Inget annat mörker". Den är spännande och mycket välskriven. Karaktärerna är intressanta och allt sammantaget gör att det är svårt att lägga ner denna bok innan den är utläst. Det är tur att jag har semester så att jag kunde stanna kvar i solstolen hela dagen...

Två små pojkar hittas döda i en underjordisk bunker i en trädgård. Man kan direkt se att de måste varit instängda där länge. Men när kriminalinspektör Marnie Rome och hennes team söker i registret över försvunna personer får de ingen träff som matchar offren. Någon måste väl ändå sakna två små barn. Undersökningen av barnen visar att de varit instängda i bunkern i fyra år. Marnie måste först ta reda på vilka de är och sedan vad som hänt dem. Vem var så kallblodig att den lät två barn dö ensamma och instängda?

Vill ni har riktigt spännande deckare att hänga med i solstolen i sommar så läs "Inget annat mörker", men börja först med den första boken i serien ("Någon annans skuld"). Jag längtar efter att få läsa fler böcker av Sarah Hilary!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar