Sök i den här bloggen

Translate

lördag 4 maj 2019

"Förrädaren" av Gabriella Ullberg Westin

Definitivt den hittills bästa boken av Gabriella Ullberg Westin ✨ Och det säger en del för de tidigare böckerna har absolut inte varit dåliga. "Förrädaren" är den femte fristående delen i serien om kriminalinspektör Johan Rokka (Morden i Hudiksvall). Jag hade väldigt svårt att lägga ner den här boken för de pauser man ibland måste ta. Det är spännande från första till sista sidan och storyn är mycket välskriven. Det här är absolut ett av vårens måsten för deckarälskaren!

Kriminalinspektör Johan Rokka kallas till en rastplats utanför Hudiksvall. Där har man funnit två döda män. En av dem är brutalt ihjälskjuten, men även skytten är död. Johan anar kopplingar till Stockholms undre värld, den som han en gång själv lämnade. Utredningen leder till att han kommenderas till huvudstaden för att bistå i jakten på en ny stor gangster som verkar skaffat sig ett ordentligt grepp om den undre världen. Viktor Berger har bara ett år kvar till frigivning från Hall. Han ser fram emot ett helt nytt liv tillsammans med sin flickvän Mira. Men när han under hot tvingas göra något han lovat sig själv att aldrig mer göra rasar framtidsdrömmarna samman...

Jag gillar den här serien och kan inte annat än uppmana er att läsa den! Det går att läsa denna bok utan att ha läst de tidigare delarna, men jag tycker att man ska börja från början. Vill ni hellre lyssna på "Förrädaren" så finns den också som ljudbok. Den är uppläst av Callin Öhrvall Delmar och den är 10 timmar och 37 minuter lång.

Vill ni läsa om de tidigare böckerna i den här serien så sök på författarens namn i sökrutan ovan eller klicka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar