Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 31 juli 2019

"Döden under ytan" av Anne-Marie Schjetlein

"Döden under ytan" är den fjärde delen i serien om Halmstadläkaren Andreas Nylund. (Vill ni läsa om de tidigare delarna i serien så sök på författarens namn i sökrutan ovan.) Detta är en lättläst serie som bjuder på psykologisk spänning. Jag tycker att den håller en bra nivå i deckargenren och rekommenderar er att läsa den eller lyssna på den. Ljudboken är uppläst av Katarina Ewerlöf och den är 8 timmar och  17 minuter lång.

Andreas och Stina väntar sitt första gemensamma barn. De borde båda två vara överlyckliga men Stina plågas av dåligt samvete och Andreas märker att något inte stämmer. Utöver det barn de väntar så hade de båda med sig två barn var in i sin nya familj. Stinas ex, som bor i huset bredvid, bestämmer sig för att hyra ut det, tyvärr till den farliga psykopaten Petra som ställt till en hel del bekymmer för Andreas och Stina genom åren. Andreas blir också indragen i en komplicerad historia då en ung kille kommer in till akuten efter en motorcykelkrasch. Både killen och hans föräldrar beter sig väldigt märkligt och Andreas kan inte släppa det.

"Döden under ytan" är en spännande bok som jag tycker att ni ska ge en chans. Har ni inte läst de tidigare delarna i serien så rekommenderar jag er att börja med dem. Själv tänker jag fortsätta att läsa Anne-Marie Schjetleins böcker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar