Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 18 juli 2019

"Jag ser dig" av Mari Jungstedt

Jag har läst alla de tidigare fjorton delarna i Mari Jungstedts serie om Anders Knutas och hade beställt även "Jag ser dig" som fysisk bok, men eftersom det blev strul med leveransen och jag skaffade mig en ljudbokstjänst så slutade det hela med att jag nu har lyssnat på den i stället. Ljudboken är uppläst av Katarina Ewerlöf och den är 7 timmar och 45 minuter lång. Tyvärr tillhör inte Ewerlöf mina favoriter när det kommer till att läsa in böcker och det förstörde upplevelsen lite, men annars så håller den här boken samma stil som de tidigare delarna. Och som vanligt är det väldigt lättläst (eller lättlyssnat i det här fallet...)

En grupp studenter har bestämt sig för att tillbringa helgen på den karga och enliga ön Lilla Karlsö. Efter att ha slumrat till en stund på stranden vaknar Frida upp och hittar sin pojkvän och de andra två vännerna döda alldeles intill henne. Hon är den enda som överlevt och till att börja med kan inte Knutas och hans kollegor undvika att misstänka att hon skulle kunna vara inblandad i sina vänners död. Men ju längre de kommer i utredningen desto klarare står det för dem att Frida är ytterligare ett offer och att motivet till morden i stället kanske har med henne att göra...

Vill ni läsa om fler böcker av Mari Jungstedt så sök på hennes namn i sökrutan ovan. Vill ni ha en lättläst och hyggligt spännande underhållning på stranden så passar "Jag ser dig" alldeles utmärkt ⛱ För egen del ska jag fortsätta att botanisera bland utbudet av ljudböcker. Jag kommer inte att sluta att läsa fysiska böcker. Däremot kommer jag nog att minska ner andelen sådana både av ekonomiska skäl men också av utrymmesmässiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar