Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 5 september 2019

"Borde vetat bättre" av Inger Jalakas

Nu har jag stiftat en ny författarbekantskap! "Borde vetat bättre" är första delen i serien om kriminalinspektör Margareta Nordin och det är den första boken av Inger Jalakas som jag läst/lyssnat på. Jag gillade den så mycket att jag redan nu lyssnar på andra delen :) Karaktärerna är intressanta, storyn spännande och ämnet med våld i nära relationer är som jag skrivit ofta på sista tiden tyvärr alltid alldeles för relevant och aktuellt. Ljudboken är uppläst av Maria Lyckow och den är 5 timmar och  12 minuter lång.

Höggravida Helena Hansson har noggrant planerat sin flykt från maken som misshandlar henne. Strax efter att hon lyckats med det hela föder hon deras son. Men så inträffar mardrömmen och bebisen försvinner från BB. Misstankarna faller naturligtvis på maken men han hävdar sin oskuld. Helena är dock övertygad om att det är han som ligger bakom det som hänt. Kriminalinspektör Margareta Nordin får fallet på sitt bord och hon är böjd att instämma i Helenas åsikt. Men är det så enkelt eller finns det fler som är intresserade av att kidnappa en liten nyfödd pojke?

Som jag skrev så gillade jag "Borde vetat bättre" så mycket att jag redan nu håller på att lyssna på andra delen. Den kommer alltså att dyka upp här på bloggen inom de närmsta dagarna.

1 kommentar:

  1. Gillar den serien jag med :) Precis lyssnat på senaste boken

    SvaraRadera