Sök i den här bloggen

Translate

måndag 21 oktober 2019

"X sätt att dö" av Stefan Ahnhem

Det här är också en efterlängtad bok! Stefan Ahnhem har en förmåga att sluta sina böcker på ett väldigt spännande sätt och på så vis få oss läsare att verkligen längta efter fortsättningen. "X sätt att dö" tar alltså vid precis där förra boken, "Motiv X", slutar. Återigen är det en fartfylld story som gör att man som läsare sitter med andan i halsen och med hög puls i väntan på upplösningen. Och till viss del avslutas en del saker i den här boken medan andra delar ännu en gång lämnar läsaren hängande i en ny fasansfull undrande väntan...

Fabian Risk har börjat ana att de utredningar som han och hans kollegor löst den senaste tiden kanske inte alls är lösta. Han ser ett mönster där alla utredningar verkar hänga samman och de mördare de gripit kan vara oskyldiga. Det verkar som om de fått ren ondska på sitt bord och att den verklige förövaren låter slumpen avgöra vem som ska dö, på vilket sätt denne ska dö och var mordet ska ske. Kommer Risk och hans kollegor kunna stoppa gärningsmannen och hur är det egentligen med utredningsgruppen? Går det att lita på dem alla?

Vill man läsa riktigt spännande och nervkittlande böcker så är Ahnhems serie om Fabian Risk ett perfekt val. Det är läskig ondska i högt tempo 🙀 Själv ser jag fram emot att få läsa mer av Ahnhem!

"X sätt att dö" finns också som ljudbok. Den är uppläst av Magnus Roosmann och den är 16 timmar och 30 minuter lång.

Vill ni läsa om förra boken i serien kan ni klicka på den titeln i början av detta inlägg och vill ni läsa om de tidigare delarna kan ni söka på författarens namn i sökrutan ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar