Sök i den här bloggen

Translate

söndag 8 december 2019

"Julfesten" av Camilla Sten

Andra advents andra inlägg handlar om "Julfesten" av Camilla Sten. Så här dags på året är det väl många som ska på eller precis har varit på jobbets julfest så vad passar då inte bättre än en liten mordhistoria på temat.

Anna och Rafaela har pyntat konferensrummet i kontorshotellet inför julfesten med kollegorna. Siffrorna ser dåliga ut för den lilla reklambyrån och hösten har varit kämpig. Inte minst för Anna som också genomgått en skilsmässa från en av deras tidigare kollegor. Men nu ska julen firas in med en riktigt blöt fest. Rafaela oroar sig för Anna och inget blir bättre då den före detta maken/kollegan dyker upp när festen börjar. Innan kvällen är slut har någon spytt, någon gråtit och någon gjort något riktigt riktigt hemsk...

Jag tycker om "Julfesten" och rekommenderar den varmt! 💫 Det är ändå ett intressant tema som Camilla Sten skrivit om här och hon har gjort det bra. Jag lyssnade på den och ljudboken är uppläst av Callin Öhrvall Delmar och den är 1 timme och 13 minuter lång.

Nu önskar jag alla en fortsatt mysig andra advent!! 🕯🕯

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar