Sök i den här bloggen

Translate

tisdag 19 maj 2020

"Den som skipar rättvisa" av Anna Johansson

Den här boken var en spännande bekantskap som lyckades överraska mig en del - på det positiva sättet! "Den som skipar rättvisa" är en polisdeckare som till stor del liknar många böcker i den här genren men den har ändå något litet extra som gör att den sticker ut. Jag gillar karaktärerna och storyn håller hyfsat högt tempo och det är till största delen spännande.

Kriminalinspektör Isabelle Berg har lämnat Stockholm och flyttat till Jönköping. Med sig har hon sin son Theodor och hon hoppas att hennes ex inte ska hitta dem. Bakgrunden är inte något hon berättar om för sina nya kollegor. I stället hamnar hon direkt i en mordutredning. Tillsammans med bl.a. kollegan Olle Stridh får hon ta sig an mordet på en trettioårig kvinna. Utredningen drar upp hemligheter till ytan och under fasaden kanske inte allt var så perfekt trots allt. Olle kommer också att bli personligt indragen när fallet tar en ny vändning då ett spädbarn försvinner från BB...

"Den som skipar rättvisa" verkar bara finnas som ljudbok. Den är uppläst av Sandra Andreis och den är 8 timmar och 50 minuter lång. Med tanke på hur boken slutar så tar jag för givet att det kommer en fortsättning och den ser jag fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar