Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 20 maj 2020

"Friheten" av Arne Dahl

Alltså Arne Dahl är verkligen en mästare på spänning, vändningar och otäcka överraskningar! "Friheten" är också en av de böcker som jag denna vår längtat efter att läsa. Och nu när den är slut så sitter jag återigen här med många frågor, en klump i magen och en önskan om att få läsa mer... Mycket mer än så kan man knappast önska av en riktigt bra deckare! Så med andra ord: LÄS den här boken! MEN har ni inte redan läst de tre tidigare delarna i serien så börja med dem.

Sam Berger har byggt upp sin dröm, företag Båthuset Security AB, och man skulle kunna tänka sig att han är lycklig. Men så är inte fallet. Han har återigen förlorat sina tvillingsöner och Molly Blom är försvunnen. Då hon försvann var hon dessutom gravid med deras gemensamma barn. När hans vän kriminalkommissarie Desiré Rosenkvist (Deer) rekommenderar en psykolog leder inte det bara till att han mår bättre utan också till ett nytt uppdrag för honom som privatdetektiv. Ett mycket lukrativt sådant. Men långt ifrån ofarligt! Återigen korsars hans, Mollys och Deers vägar och ännu en gång ställs de mot en mycket mäktig fiende...

Hua så bra och otäck "Friheten" är. Jag måste återigen uppmana till läsning! Men fördrar ni att lyssna så finns den också som ljudbok. Den är uppläst av Niklas Engdahl och den är 12 timmar och 30 minuter lång. Vill ni läsa om de tidigare böckerna om Sam Berger och Molly Blom så sök på författarens namn i sökrutan ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar