Sök i den här bloggen

Translate

fredag 25 september 2020

"Arvtagaren" av Camilla Sten

Camilla Stens senaste bok "Arvtagaren" är en spännande och skrämmande deckare. Jag har nu lyssnat på den och jag kan varmt rekommendera den till alla som vill ha nervkittlande spänning som kryper in under huden. Ljudboken är uppläst av Callin Öhrvall Delmar och den är 9 timmar lång. 

Eleanor är kliniskt ansiktsblind så när hon blir vittne till hennes mormors mördares flykt från mordplatsen kan hon inte lämna ett användbart signalement. Vid bouppteckningen får Eleanor veta att ärver en stor herrgård. Konstigt nog har Eleanor aldrig hört talas om sommarbostaden, men hennes moster känner till den. Så hon tar med sig henne, sin sambo och en advokat dit över en helg. Detta för att bekanta sig med sitt arv. Men vistelsen blir inte som tänkt och snart börjar otäcka saker att hända. Familjehemligheter avslöjas och Eleanor vet inte längre vem hon kan lita på. Inget blir ju heller bättre av att hon har svårt att känna igen ansikten utanför den miljö hon vanligtvis ser dem i...

"Arvtagaren" är alltså mitt bidrag till fredagsmyset den här veckan! 🍂🍁 Kryp upp i soffan under en filt och läs eller lyssna på den här boken. Den kommer garanterat att krydda till helgen för er. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar