Sök i den hÀr bloggen

Translate

lördag 31 oktober 2020

"Bus och godis" av Mia Ahl

🎃 Med "Bus och godis" önskar jag er alla en Happy Halloween! 🎃 Boken Ă€r den fjĂ€rde delen i Mia Ahls högtidsserie om de tre vĂ€ninnorna Jenny, Sofia och Jessika, som jag charmats sĂ„ mycket av. De tidigare delarna kan ni lĂ€sa om ifall ni söker pĂ„ författarens namn i sökrutan ovan. Det hĂ€r Ă€r feelgood nĂ€r det Ă€r som bĂ€st och eftersom jag mest lĂ€ser deckare sĂ„ Ă€r det vĂ€l pĂ„ sin plats att berĂ€tta att nĂ„gon sĂ„dan spĂ€nning finns det inte i dessa böcker. 

Sofia Àr höggravid med tvillingar men kÀmpar ocksÄ med en bortskÀmd och strulig tonÄrsdotter Jessika letar gemensam bostad med sin fÀstman men sÄ sker en stöld och förmörkar deras gemensamma framtid. Jenny har bÄde Àktenskapsproblem och en mamma som Àr sÄ nyförÀlskad att hon inte ser de bekymmer den nye mannen för med sig. De tre vÀninnorna stÀller upp för varandra medan de kÀmpar pÄ med vardagen. Jenny vill sÄ gÀrna fixa en Halloweenfest men kommer hon att klara ut det nÀr tiden knappt rÀcker ihop till det hon redan har att göra...

Har ni inte redan upptĂ€ckt den hĂ€r charmiga serien Ă€r det dags att göra det nu! 🧡 Även som spĂ€nningsĂ€lskare Ă€r det skönt med en paus och bara njuta av feelgood, speciellt dĂ„ den Ă€r sĂ„ hĂ€r bra. Ljudboken Ă€r upplĂ€st av Janna Eriksson och den Ă€r 7 timmar lĂ„ng. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar