Sök i den här bloggen

Translate

måndag 2 november 2020

"Jakten" av Karl Eidem och Jale Poljarevius

I början av året lyssnade jag på "Barnsjukhuset" som är den första boken i den här serien av Karl Eidem och Jale Poljarevius. "Jakten" är alltså den andra delen och den liknar ganska mycket den första delen. Det är högt tempo och terroristjakt på högsta nivå. Det är den huvudansvarige terroristen från attentatet på barnsjukhuset som fortfarande är på fri fot så man kan säga att "Jakten" är en direkt fortsättning på första boken. Ljudboken är uppläst av Stefan Sauk och den är 8 tim mar och 56 minuter lång.

Det har passerat ett par månader efter attentatet mot barnsjukhuset och Stockholm och dess invånare har mer eller mindre återgått till det normala. Men Hanna Kaufmann har inte lagt händelsen bakom sig. Hon är fast besluten att hitta den försvunne terroristen Aslan Basayev. Ett tips som tyvärr inte leder till ett gripande blir starten för en intensiv jakt som leder allt djupare in i en brutal undre värld. Men det är inte bara Hanna och hennes kollegor som är på jakt utan också en mycket arg pappa som förlorade sin son i attentatet. Och det är en pappa med mycket stora tillgångar som inte drar sig för något för att få ta ut sin hämnd...

Vill ni har riktigt fartfyllda böcker så är den här serien perfekt!💥 Det är så klart spännande men det är också en hel del humor så man får skratta till lite emellanåt och det är ju aldrig fel. Jag tycker absolut att ni ska ge serien en chans, om ni inte redan gjort det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar