Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 17 december 2020

"Top ten - en perfekt jul" av Frida Gråsjö

Nu har jag återigen lyssnat på en lite mer mysig julbok utan mord och andra otäckheter. "Top ten - en perfekt jul" av Frida Gråsjö är en kort historia. Ljudboken är uppläst av Frida Bergh och den är 1 timma och 46 minuter lång. 

Sara kan knappt bärga sig inför julafton. Äntligen ska hennes lilla ettåriga dotter Emma få fira en riktig jul! Garderoben är redan full med klappar och firandet ska hållas hemma hos Saras föräldrar, precis som vanligt. Men så händer det som inte får hända. Föräldrarna tvingas till renovering och julen kan inte firas i deras hem. Julfirandet flyttas plötsligt till Sara och Dannys trea. De som knappt har en enda juldekoration. Nu gäller det att ligga i om Emma ska få en perfekt jul. Sara skriver ner listan Top ten - en perfekt jul. Kommer hon och Danny lyckas med projektet?

"Top ten - en perfekt jul" är den tredje fristående delen i Top ten-serien. Jag har inte läst eller lyssnat på de tidigare delarna och det var inte heller något som kändes som ett minus utan jag kunde uppskatta den här boken ändå. Vill ni ha en lite rolig, rörig och mysig julhistoria samtidigt som ni själva julpysslar är detta en passande bok! 🎁

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar