Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 4 mars 2021

"Mord i månsken" av Neil Richards och Matthew Costello (originaltitel: "Murder by Moonlight")

Tredje delen i serien Morden i Cherringham heter "Mord i månsken" och här kommer mina tankar om den. Även om jag gillat den här serien från start så tycker jag att den växer i mina ögon. Kanske hade jag ett uppdämt behov av lite mysdeckare just nu när världen kan kännas lite mörk. Som ni förstår så är jag fortsatt charmad av dessa böcker 🧡 Ljudboken är uppläst av Håkan Julander och den är 3 timmar och 3 minuter lång.

Den lokala Rotaryklubbens årliga julkonsert närmar sig med stormsteg. Efter en repetition faller en av medlemmarna, Kirsty Kimball, ihop död då hon är på väg hem. Allt tyder på att dödsorsaken är en allergisk reaktion. Några veckor senare får den före detta New York-polisen Jack en förfrågan om att gå med i kören och han nappar på det. Det tar dock inte lång tid innan han lägger märke till hur mycket avundsjuka och hemligheter som döljer sig bakom klubbens fasad. Han blir mer och mer övertygad om att någon fifflat med kakorna som ledde till Kirstys död. Tillsammans med Sarah Edwards börjar han luska i dödsfallet. Rör det sig egentligen om mord?

"Mord i månsken" kan läsas/lyssnas på separat men jag tycker absolut att man ska ta dessa korta och lättlästa böcker i rätt ordning och från början. Läs om de första böckerna i serien genom att söka på författarnas namn, Neil Richards och Matthew Costello, i sökrutan ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar