Sök i den här bloggen

Translate

lördag 1 maj 2021

"När vi faller" av Gabriella Ullberg Westin

Mitt valborgsmässofirande blev exakt så stillsamt som det passar sig mitt i en pandemi. Som sällskap under en del av dagen valde jag "När vi faller" av Gabriella Ullberg Westin och det var ett mycket trevligt sällskap 💜 Boken är både spännande och intressant och jag tycker att den här serien fortsätter att hålla mycket hög klass. Ullberg Westin hittar alltid ett aktuellt ämne att spinna sin spänning kring och det gör att man lätt fängslas av storyn och bara vill läsa vidare. 

Den framgångsrike företagaren Jens Hult och hans barndomsvän Vera Hildingson har satt Hudiksvall på kartan genom sitt framgångsrika Bitcoinföreteag. De omsätter mer än de kunnat drömma om och kundkretsen ökar stadigt. Men en julimorgon hittas Jens mördad och en mardröm tar fart. Dels för Vera men också för Jens fru och deras två barn. Hantverkaren Henry Frisk har under en längre tid arbetat med att renovera Jens Hults hus. Han har det ganska kämpigt med ekonomin och inget blir bättre av att han får veta att han inte har något jobb kvar när renoveringen är klar. Som ensamstående pappa behöver han ju få in pengar. En dag får han ett erbjudande som skulle ge honom massor av pengar, men det medför att han måste begå ett brott. Kriminalinspektör Johan Rokka och kollegan Janna har äntligen hittat varandra, men kärleken prövas hårt då de inser att de inte har samma syn när det kommer till barnfrågan. Samtidigt som förhållandet knakar måste de också hitta den mördare som går lös i staden.

"När vi faller" är den sjunde delen i serien Morden i Hudiksvall och den är väl värd att läsa, precis som de tidigare böckerna i serien som ni kan läsa om genom att söka på författarens namn i sökrutan ovan. Föredrar ni att lyssna så finns boken också som ljudbok. Den är uppläst av Gunilla Leining och den är 10 timmar och 19 minuter lång. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar