Sök i den här bloggen

Translate

lördag 10 oktober 2009

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Den 21 oktober släpps Dan Browns nya bok "Den förlorade symbolen"! Jag kommer här att lotta ut ett exemplar av boken och Du kan vinna den genom att enbart kommentera det här blogginlägget!!

Jag vet att de flesta av mina läsare vill kommentera anonymt och för att Ni ska kunna göra det och ändå vinna boken så har jag tänkt mig det så här:


- Skriv en kommentar och avsluta den med en signatur - OBS! Kommentera senast 18 oktober.

- Skicka ett mail till mig (nenne_life@hotmail.com) där Du lämnar dina kontaktuppgifter (namn och adress) - OBS! Du måste underteckna mailet med samma signatur som Du använde i kommentaren.

- När jag dragit vinnaren kontaktar jag personen i fråga samt presenterar honom/henne här under den använda signaturen. Sedan kommer boken att skickas till vinnaren!


Det vore kul om Ni ville skriva varför Ni tycker om Dan Browns böcker. Men motiveringen kommer inte alls att ha med utlottningen att göra, utan jag lottar ut den bland alla som kommenterar inlägget!! Lycka till!!8 kommentarer:

 1. Jag vet inte varför jag vill bara vinna den.
  från "Dan Brown-fan nr 1"

  SvaraRadera
 2. Gillar din blogg, den blir bättre o bättre!

  Nenne-fan

  SvaraRadera
 3. Kul med en ny bok av en av mina favoritförfattare. Om jag inte vinner kommer jag att köpa den direkt.
  Ch

  SvaraRadera
 4. Vad kul att Ni är med och tävlar!! Glöm inte att skicka ett mail till nenne_life@hotmail.com så att jag vet vart boken ska skickas om det är just Du som vinner ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag vill gärna vara med! Har inte läst hans böcker, men hört så mycket positivt om dem så det är dags nu!

  mvh Michaela

  SvaraRadera
 6. Jättekul med en utlottning!
  Jag har läst alla hans böcker utom den här då.

  mvh//Liz

  SvaraRadera
 7. Jag har läst andra böcker av honom, de är jättebra, det tror jag att även denna är, så det är klart att jag vill vinna den hos dig :-)
  Hälsningar Anita

  SvaraRadera
 8. Är helt klart nyfiken på DBs nya bok. Hoppas att den är lika bra som tidigare böcker. Kul med utlottning, och bra blogg. Blev även nyfiken på Lavenders böcker. /AK

  SvaraRadera