Sök i den här bloggen

Translate

söndag 26 juni 2011

"Hungerelden" av Jerker Eriksson och Håkan Axlander-Sundquist

Nu har jag läst fortsättningen på "Kråkflickan" och den här serien är så bra! Det blir bara bättre och bättre och när man tror sig förstå hur saker hänger ihop så kommer nästa vändning. Det är helt otroligt hur snyggt författarna har fått till den här storyn och att de hela tiden lyckas överraska läsaren! Jag är djupt imponerad av Jerker Eriksson och Håkan Axlander-Sundquist och jag väntar otåligt på tredje och sista delen.

"Hungerelden" fortsätter precis där "Kråkflickan" slutade så jag vet inte hur mycket jag kan skriva om handlingen utan att förstöra böckerna för er som ännu inte läst dem. Både den första och den andra slutar med riktiga cliffhangers. Men så här mycket kan jag skriva i alla fall. Poliskommissarie Jeanette Kihlberg och hennes kollegor fortsätter utreda morden på de utländska pojkarna, men nu i smyg eftersom de fått order om att lägga ner utredningen. De får dock mer att göra då en högt uppsatt företagsledare mördas på ett bestialiskt sätt. Mycket tyder på att mannen utsatts för en hämnd, men för vad? Jeanette som inlett ett förhållande med psykologen Sofia Zetterlund inser att hon behöver hjälp och ber sin älskarinna att göra en gärningsmannaprofil. Samtidigt brottas Sofia med sina egna problem och sitt förflutna...

Återigen så uppmanar jag er som gillar riktig spänning att läsa den här serien!! Det är så otroligt bra och det är inte ofta böcker innehåller så många spännande svängningar och överraskningar! Jag längtar efter den sista delen för nu vill jag verkligen veta hur allt hänger ihop!

6 kommentarer:

 1. Låter spännande!!

  SvaraRadera
 2. Och det är det också! Riktigt spännande!!

  SvaraRadera
 3. Charles Konrad2 augusti 2011 11:49

  Toppenbra. När kommer sista delen? Vill läsa den nu.

  SvaraRadera
 4. Samma här! Jag vill verkligen veta hur det hela hänger ihop och hur det kommer sluta! Men jag vet tyvärr inte när sista delen kommer. Man får helt enkelt hålla koll på hemsidan: www.krakflickan.se

  SvaraRadera
 5. Bästa böckerna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Kråkflickan och Hungerelden är verkligen de bästa böcker jag läst hittills. Ser verkligen fram emot den tredje och avslutande delen, Pythians anvisningar.

   Radera