Sök i den här bloggen

Translate

fredag 14 februari 2020

❤️ Önskar alla en fin Alla hjärtans dag ❤️ med "Sista jouren" av Karin Wahlberg

Det blev ingen romantisk bok till årets Alla hjärtans dag eftersom jag fortfarande är mätt på feel good och romantik sedan december då jag överdoserade dessa böcker... Men jag bjuder i stället på en, för mig, ny bekantskap i form av Karin Wahlberg. "Sista jouren" är förvisso en deckare men den bjuder också på kärlek så den passar trots allt ganska bra en dag som denna. Ljudboken är uppläst av Torsten Wahlund och den är 12 timmar och 17 minuter lång.

Läkaren Veronika Lundborg-Westman cyklar till arbetet en vanlig torsdagsmorgon och inget hade kunnat förbereda henne på vad som skulle möta henne där. När hon kliver in i sjukhusets omklädningsrum och tittar in i personalduschen hittar hon kirurgen Maria Kaahn liggandes i en konstig ställning. Maria är död. Kriminalkommissarie Claes Claesson och hans kolleger börjar förhöra personer i Maris omgivning och så småningom börjar de inse att alla hennes kollegor kanske inte var så förtjusta i henne som det först verkade...

"Sista jouren" är en deckare i sjukhusmiljö med intriger, spänning och kärlek i en härlig blandning. Boken är den första delen i serien om polisen Claes Claesson och jag kan redan nu lova er att jag kommer att lyssna på åtminstone en bok till, och säkert fler om de håller den här stilen.

Nu önskar jag er alla en fin och mysig avslutning på Alla hjärtans dag! ♥️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar