Sök i den hÀr bloggen

Translate

torsdag 26 december 2019

"Sonja och Maggan firar jul" av Åsa Hellberg

Annandag jul! 🎄 Och i och med det sĂ„ fĂ„r detta bli den sista boken med jultema för i Ă„r. "Sonja och Maggan firar jul" Ă€r en feel good-historia och jag tror att det fĂ„r bli min sista i den genren pĂ„ ett tag ocksĂ„ för jag lĂ€ngtar efter spĂ€nning och mysterier nu. Den hĂ€r ljudboken Ă€r upplĂ€st av Gunilla Leining och den Ă€r 2 timmar och 35 minuter lĂ„ng.

Maggan ligger pĂ„ sjukhus med brutna ben efter en bilolycka. Hon Ă€r deppig dels eftersom det verkar som om hon inte kommer kunna jobba mer men ocksĂ„ för att julen verkar vara förstörd. Och hon som verkligen Ă€lskar julen. Sonja som Ă€r obotligt sjuk har bestĂ€mt sig för att göra nĂ„got Ă„t sitt testamente. Hon funderar ocksĂ„ pĂ„ hur hon ska berĂ€tta om sitt tillstĂ„nd, som hon hĂ„llit tyst om lĂ€nge, för hennes nĂ€ra och kĂ€ra. Nu fĂ„r hon ocksĂ„ fullt upp med att försöka muntra upp Maggan och ge henne den jul hon sĂ„ mycket önskar. Hon fĂ„r ocksĂ„ hjĂ€lp av Maggans dotter och deras gemensamma vĂ€ninnor.

Det hĂ€r Ă€r en helt okej bok i den hĂ€r genren, men inte den bĂ€sta jag lĂ€st eller lyssnat pĂ„. Det Ă€r min första bekantskap med Åsa Hellberg och vi fĂ„r vĂ€l se om det blir fler böcker av henne i framtiden. Återigen önskar jag er en god fortsĂ€ttning ⭐️ och jag hoppas att jag snart Ă„terkommer med lite spĂ€nning hĂ€r!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar