Sök i den här bloggen

Translate

lördag 21 maj 2016

"Utmarker" av Arne Dahl

Jag fick ett tips om att läsa "Utmarker" av Arne Dahl och jag är så tacksam för det för detta är en annorlunda, fartfylld och mycket bra bok! Historien är väldigt bra uppbyggd, den tar flera gånger nya vändningar och det är verkligen spännande från första till sista sidan.

En 15-årig flicka har varit försvunnen i tre veckor och enligt polisen Sam Berger tyder allt på att hon kidnappats av en seriemördare. Detta är något som hans överordnade inte vill höra talas om och han förbjuds att dela med sig av sina farhågor till kollegorna. Sam har redan kopplat ihop fallet med två andra försvunna 15-åringar och när han faktiskt hittar något som kan binda ihop de tre utredningarna kan han inte längre hålla tyst utan delar sitt fynd med kollegorna och snart är de alla på jakt efter en kvinna som syns på fotografier i samband med alla tre fallen...

"Utmarker" sticker ut på ett bra sätt och är en av de bästa böcker jag läst i år. Boken är den första delen i en ny serie med utredarna Sam Berger och Molly Blom och jag kommer definitivt att hålla ögonen öppna efter fortsättningen!

Boktrailer för "Utmarker":5 kommentarer:

 1. Ja visst var den bra!
  Ser fram emot uppföljaren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen!! :)
   Det gör jag också!!

   Radera
 2. Ja visst var den bra! Längtar nu efter fortsättningen! Har du läst Nicholas Warg Förrädare (nr 1) och Gränsland (nr 2) av Jimmy Lindgren och Peter Lindmark? Om inte så kan jag rekommendera dom, dom var inte alls dumma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Nej jag har inte läst dem men ska kolla upp dem! Tack för tipset!! Det är mycket bra böcker på gång just nu bara... :)

   Radera
 3. Den låter mkt bra !

  SvaraRadera