Sök i den hÀr bloggen

Translate

onsdag 29 maj 2019

"Se mig falla" av Mons Kallentoft

Jag har lĂ€st ut en fysisk bok!! 😃 Jag hittade till slut tiden och det blev Mons Kallentofts senaste bok "Se mig fall". Den ingĂ„r inte i nĂ„gon av hans serier utan Ă€r fristĂ„ende och mycket mycket bra!! Hatten av - igen - för denna författare! Boken Ă€r lĂ€ttlĂ€st, precis som hans böcker brukar vara, och den Ă€r berĂ€ttad pĂ„ hans karaktĂ€ristiska vis med tankar och kĂ€nslor som flyter ihop och ger handlingen sĂ„ mycket nerv och kĂ€nsloladdning.

För tre Ă„r sedan försvann Tim Blancks sextonĂ„riga dotter Emme under en semesterresa till Mallorca. Han och hans fru Rebecka hade till slut gĂ„tt med pĂ„ att lĂ„ta Emme Ă„ka dit tillsammans med hennes tvĂ„ vĂ€nner. Nu tre Ă„r senare Ă€ter skuld och Ă„ngest pĂ„ bĂ„da förĂ€ldrarna och Tim och Rebecka lever inte lĂ€ngre tillsammans. Tim har bosatt sig pĂ„ Mallorca dĂ€r han jobbar som privatdetektiv samtidigt som han letar efter sanningen om vad som hĂ€nt hans dotter. Han har lovat henne att aldrig sluta leta och tĂ€nker hĂ„lla det löftet. NĂ€r han fĂ„r i uppdrag att utreda en misstĂ€nkt otrohetsaffĂ€r kommer han en hĂ€rva av korruption och girighet pĂ„ spĂ„ren. Plötsligt fĂ„r han upp nya spĂ„r i utredningen kring dotterns försvinnande. Men vĂ€rlden dit spĂ„ren leder Ă€r en som han hoppats att Emme aldrig skulle hamnat i. Han sĂ€tter sitt eget liv pĂ„ spel genom att trotsa uppmaningarna om att sluta grĂ€va. Han ska bara ta reda pĂ„ vad som hĂ€nde för tre Ă„r sedan...

"Se mig falla" Ă€r en riktigt stark bok som jag tycker Ă€r ett mĂ„ste! Den har sĂ„ mycket och storyn stannar kvar nu nĂ€r boken Ă€r utlĂ€st. Den passar ocksĂ„ perfekt in pĂ„ mina tips för sommarlĂ€sning ⛱ Vill ni hellre lyssna pĂ„ den sĂ„ finns den ocksĂ„ som ljudbok. Den Ă€r upplĂ€st av Magnus Roosmann och FĂ©lice Jankell och den Ă€r 11 timmar och 42 minuter lĂ„ng.

Vill ni lÀsa om fler böcker av Mons Kallentoft sÄ sök pÄ hans namn i sökrutan ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar