Sök i den här bloggen

Translate

fredag 7 februari 2020

"Mörkret inom honom" av Andreas Ek

Jag har nu lyssnat på "Mörkret inom honom" av Andreas Ek. Ljudboken är uppläst av Sandra Andreis och den är 10 timmar och 15 minuter lång. Det blev en trevlig upplevelse och jag tycker att boken är spännande och karaktärerna är intressanta. Handlingen är så där lagom klurig så att man blir lite överraskad emellanåt.

Kriminalinspektör Niklas Fridh vid Stockholm syds enhet för grova brott drabbas mitt i en utredning av en personlig tragedi. När han efter några månaders sjukskrivning återgår i arbete visar det sig att förövaren han var med och grep verkar vara i farten igen. Skillnaden den här gången är att den överfallna kvinnan inte bara överfallits och hotats utan också mördats. Tillsammans med sin nya, unga och ambitiösa kollega Jannica Brandt tar Niklas helt nya vägar för att hitta fram till sanningen. Mördaren är långt ifrån klar och det blir en farlig jakt...

Jag gillar som sagt "Mörkret inom honom" och det ska vara första delen i en serie så jag ser med spänning fram emot fortsättningen... Nu önskar jag er en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar