Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 12 mars 2020

"Och sedan aldrig mer" av Cecilia Lindblad

"Och sedan aldrig mer" är ett av årets bokreafynd! För ja, jag tycker att den var ett fynd. Det är en ganska kort historia på ca 200 sidor och det gör att det är spännande och intressant hela tiden. Det kanske inte är den mest tempofyllda bok jag läst men det gör ingenting. Jag gillar dessutom huvudkaraktären polisen Monica Blom väldigt mycket.

Polisinspektör Monica Blom har precis lämnat sitt jobb i Linköping för att flytta tillbaka till sina gamla hemtrakter i södra Skåne. Omständigheterna i polishuset i Linköping gjorde det omöjligt för henne att stanna där. Hon får en rivstart på sitt nya arbete då två mordoffer hittas med relativt kort mellanrum. Det är inget uppenbart som knyter samman morden med ändå tror Monica att de kan hänga ihop. Medan Monica jobbar hårt både för att återknyta gamla kontakter, lära känna sina nya kollegor och lösa sina första fall upptäcker hon att någon bevakar henne. Dessutom busringer någon och hon är nära att bli påkörd av en bil. Hon anar vem det kan vara men förstår inte varför...

"Och sedan aldrig mer" av Cecilia Lindblad är definitivt läsvärd! För egen del är jag glad att jag var så smart att jag också fyndade andra delen i den här serien på rean. Så den kommer med all sannolikhet att dyka upp här på bloggen snart!

"Och sedan aldrig mer" finns också som ljudbok. Den är uppläst av Mats Eklund och den är 7 timmar och 21 minuter lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar