Sök i den här bloggen

Translate

söndag 12 juli 2020

"Söta, röda sommardrömmar" av Christoffer Holst

Nu blev det en riktig sommarbok! 🍓 Eller vad kan vara mer somrigt än kolonilotter, skärgården och ett litet mordmysterium? "Söta, röda sommardrömmar" bjuder på allt det och så blir det såklart lite kärlek också. Alltså är det en blandning på feelgood och mysdeckare. Jag hade tänkt läsa eller lyssna på den här boken redan förra sommaren men det blev aldrig så jag fick avnjuta den i sommar i stället. För ja det är en sommarbok så vill man läsa den ska man göra det nu! ☀️ Ljudboken är uppläst av Anja Lundqvist och den är 7 timmar och 11 minuter lång. 

Cilla Storm har just blivit dumpad av sin pojkvän. Planen på det gemensamma sommarhuset i skärgården går därmed också upp i rök. Inte heller går hennes karriär som skvallerjournalist som hon tänkt sig... Hennes bästa vän övertalar henne dock att ta sina sparade huspengar och investera dem i en kolonilott. Det är också precis det hon gör när hon hittar den perfekta kolonilotten på Bullholmen. Cilla flyttar dit ut på midsommarafton och redan dagen efter väcks hon till nyheterna om att man har hittat en ung död kvinna. Det visar sig vara mord men Cilla verkar också ha varit en av de sista som sett och hört den unga kvinnan då hon bråkade med pojkvännen. Och i och med att hon är vittne så träffar hon den charmige polisen Adam... 

"Söta, röda sommardrömmar" av Christoffer Holst är precis så där lagom för hängmattan då man vill halvslumra bort en dag! Det finns en fortsättning på boken och jag gillade den här så mycket så den tar jag mig an i höst... eftersom det är hösttema på den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar