Sök i den här bloggen

Translate

lördag 11 februari 2017

"Bekännelsen" av Carey Baldwin (originaltitel: "Confession")

"Bekännelsen" är ett av mina mellandagsreainköp! Jag kan inte säga fynd för jag tycker inte att den är så bra. Jag gillar, som jag skrivit tidigare, att satsa på lite okända kort på reorna men den här gången var det inte ett lyckat val. Boken känns väldigt amerikansk och den är inte speciellt intressant.

Faith Clancy är nybliven psykiater och hon har endast en patient. När denne under ganska hotfulla omständigheter bekänner att han är den eftersökte seriemördaren Helgonet så ställs Faith inför ett svårt val. Hon vet att hon måste meddela polisen detta men samtidigt är det något med mannens erkännande som skaver. Hon tror inte att han är den skyldige och bestämmer sig för att försöka hjälpa till med att hitta sanningen. Samtidigt kommer hon allt närmare sin patients bror som är både charmig och rik.

Jag kan inte med gott samvete rekommendera den här boken av Carey Baldwin, utan det finns massor av andra böcker jag tycker att ni ska läsa innan ni ger den här en chans. Det är bara att kika runt här på bloggen så borde ni hitta tips på betydligt bättre böcker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar