Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 17 februari 2016

"Fartblinda" av Carolina Neurath

Nu har jag äntligen läst "Fartblinda" av Carolina Neurath och det är en riktig bladvändare!! Jag blev ju så sugen på att läsa den när hon var på Nyhetsmorgon (TV4) och pratade om den, se det inlägget här. Nu är jag väldigt glad över att jag valde att göra det för trots att det kanske inte är en ordinär deckare med massor av mord så är den väldigt intressant och spännande! Boken är delvis inspirerad av verkligheten och det gör den ännu mera läsvärd enligt mig.

Stockholmsbanken riskerar att gå i konkurs och bankens högsta chefer drar sig inte för något när det gäller att försöka rentvå sig själva. Ekonomijournalisten Beatrice Farkas har länge försökt att få bevis för att stärka det tips hon fick om oegentligheterna som pågår på banken. Hon motarbetas från flera håll men trots det fortsätter hon att gräva. När så hennes mest insatta källa faller från sin balkong ställs allt på sin spets. Ska hon komma över de sista bevisen som knäcker männen bakom Stockholmsbankens fall?

Min uppmaning är att läsa "Fartblinda"! Man behöver inte alls vara intresserad av ekonomi och finansvärlden för att uppskatta den. Jag hoppas att det kommer att komma fler böcker av Carolina Neurath!


Du missar väl inte chansen att vinna ett signerat exemplar av "Älskaren från huvudkontoret" av Camilla Grebe! Tävlingen hittar Du genom att klicka här

2 kommentarer: