Sök i den här bloggen

Translate

lördag 5 maj 2018

"Vit syren" av Cecilia Sahlström

Mitt senaste motionssällskap har varit "Vit syren" av Cecilia Sahlström. Det är en helt okej bok men storyn är i mina ögon lite för enkel och uppenbar. Men eftersom det är en debut så får den godkänt av mig. Boken är den första delen i en serie om kommissarie Sara Vallén och inspektör Rita Anker och det finns potential för att fortsättningen ska kunna bli bättre så jag kommer säkert att ge nästa del en chans. Den heter "I egna händer" och gavs ut tidigare i år.

Det är försommar i Lund och folk njuter av den, men när en ung tjej hittas brutalt misshandlad i stadsparken förändras stämningen i staden. Kommissarie Sara Vallén kallas till platsen och där får hon veta att det är hennes son som hittat flickan och att han är misstänkt för överfallet. Hon inser att han inte kan vara förövaren och jobbar hårt med att bevisa det. Innan dess kan hon inte heller leda utredningen. När fickan dör blir läget ännu mer allvarligt eftersom det nu handlar om mord...

Ljudboken är 8 timmar och 10 minuter lång och den är uppläst av Maria Lyckow. Jag tycker att "Vit syren" är läsvärd men om man vill ha riktigt nervkittlande spänning kanske man ska välja en annan bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar