Sök i den här bloggen

Translate

lördag 26 september 2020

"Låt det brinna" av Björn Paqualin

Det här var en intressant ny bekantskap! Björn Paqualin har skrivit en spännande och fartfyld bok som höll mig fängslad från start till mål. Och om jag bara bortser från att huvudkaraktären tål extremt mycket våld och smärta (det blev faktiskt lite för mycket för min smak) så blir det högt betyg för "Låt det brinna". Ljudboken är uppläst av Stefan Sauk och den är 6 timmar och 27 minuter lång. 

Den största skogsbranden i modern tid rasar i Dalarna. Brandmän arbetar dygnet runt för att hejda eldens framfart och mitt i kaoset hittas det styckade liket av en kvinna i en damm. Man vet inte hur länge kroppen legat där och man vet inte vem offret är. Kriminalkommissarie Stella Robertsson från NOA kallas in för att hjälpa till med utredningen. Hon är själv inte i bästa balans då både yrkes- och privatlivet är skakigt och kaotiskt. Men tillsammans med den lokala polisen Tommy Reyer lyckas hon identifiera offret. Jakten på mördaren tar fart och den kommer bli allt annat än ofarlig. 

"Låt det brinna" är den första delen i trilogin om Stella Robertsson och jag ser fram emot de kommande böckerna. Om ni inte redan läst denna bok så tycker jag att det är dags nu! 🔥

1 kommentar: