Sök i den här bloggen

Translate

fredag 23 augusti 2019

"Ett brinnande inferno" av Mikael Ressem

Älskar den här serien och Fredde Granberg gör ett så bra jobb med att läsa in ljudböckerna! Återigen bjuder Mikael Ressem på både spänning och humor och som vanligt är jag imponerad och underhållen. Ljudboken är 8 timmar och 51 minuter lång. "Ett brinnande inferno" är den åttonde delen i serien.

Sommaren bjuder på en hetta som är näst intill outhärdlig och en bit norr om Gävle härjar en våldsam skogsbrand. I Boulognerskogen i stadens utkant har flera kvinnor blivit överfallna men hittills utan att ha skadats. Men den här gången försvinner den överfallna kvinnan från platsen och hittas senare mördad. Erik Sandström, hans kollega Karin, poliserna Patrik och Janne och Patriks pappa fd kommissarien Birger försöker förstå vad som hänt. Birger kallar också in den knepige Tomas Svensson som hjälp. Och när ytterligare en kvinna hittas mördad på ett liknande sätt börjar det klarna att någon kopierar en seriemördare som härjade i London för 130 år sedan - Jack the Ripper.

Har ni inte läst någon av böckerna i serien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström så tycker jag att ni ska ge dem en chans. Jag har inte varit med från början men är helt fast i serien nu. Vill ni läsa om fler böcker i den här serien så sök på författarens namn i sökrutan ovan.

Trevlig helg! 🍁

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar