Sök i den här bloggen

Translate

söndag 22 december 2019

"Jultrubbel i Snowdonia" av Lilly Emme

Den här boken av Lilly Emme finns som fysisk bok och e-bok men jag har lyssnat på den och ljudboken är uppdelad i fyra delar och har kommit lagom till varje advent.

⭐️ "Jultrubbel i Snowdonia - första advent" (den är 1 timme och 22 minuter)
⭐️ "Jultrubbel i Snowdonia - andra advent" (den är 1 timme och 42 minuter)
⭐️ "Jultrubbel i Snowdonia - tredje advent" (den är 1 timme och 25 minuter)
⭐️ "Jultrubbel i Snowdonia - fjärde advent" (den är 1 timme och 21 minuter)

Jag har lyssnat på en del varje söndag nu i december och jag tycker att det är en helt okej feel good-historia. Den innehåller lite intriger, känslor och en smula julstämning. Alla delarna är upplästa av Malin Janlöv.

Det närmar sig advent och tre väldigt olika personer flyttar av olika skäl till en liten by i Snowdonia. Det är skådespelerskan Chloe som sörjer ett tragiskt dödsfall, Holly som flyr efter en traumatisk händelse på sin arbetsplats och Cambridgestudenten Ethan som under dramatiska omständigheter förlorat sin pojkvän. Holly bestämmer sig för att blåsa liv i byns gamla pub och då flätas de tre främlingarnas vägar och liv ihop en gång för alla.

För min del har det varit mysigt att se fram emot en del varje vecka och på så sätt ha något att se fram emot. Eftersom jag inte hittade en ljudbok med 24 delar så fick det bli den här i stället. Om ni missade den i år och inte vill lyssna på den så här då adventstiden snart är över så kanske det är något för nästa år?

Jag vill i alla fall önska er alla en härlig och mysig fjärde advent med den här historien! 🕯🕯🕯🕯

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar