Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 15 januari 2020

"Jag var tvungen att gå" av Johanna Mo

Nu har jag lyssnat på den fjärde, och som det verkar, sista boken i serien om Helena Mobacke. Det är definitivt den bästa av dem men det beror nog mycket på att intrigen i den har byggts upp hela vägen från första delen och att man verkligen vill få upplösningen på Clownstryparen. Hatten av till Johanna Mo som knöt ihop det snyggt och gjorde det spännande hela vägen till slutet.

Helena har äntligen funnit sig tillrätta efter sonens död. Hon har en ny sambo och kommit in ordentligt i jobbet igen. Visst tänker hon mycket på sin mördade son och det är svårt att få ett riktigt avslut då mördaren fortfarande går fri. Men så plötsligt rämnar allt. Det verkar som om Clownstryparen (tillika sonens mördare) är tillbaka och det är Helena och hennes nära och kära han riktar in sig på. Mordoffer hittas på adresser där Helena tidigare bott och hon får sms-meddelande som tillsynes skickas från släkt och vänner, men som kommer från mördaren. Ska hon och hennes kollegor äntligen få tag i den ökände mördaren och en gång för alla får stopp på honom?

"Jag var tvungen att gå" är som sagt var riktigt spännande och välberättad. Jag rekommenderar varmt hela den här serien samt "Svarta änkan" av samma författare. Den kan ni läsa om genom att klicka på titeln och de tre tidigare delarna i den här serien är de tre senaste inläggen här så för att läsa om dem behöver ni bara scrolla neråt.

Även den här delen är uppläst av Marie Richardson och den är 10 timmar och 28 minuter lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar