Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 22 mars 2023

"Farlig bekännelse" ("A Deadly Confession"), "På djupt vatten" ("Blade in the Water") och "Mord i sommarkvällen" ("Death On a Summer Night") av Neil Richards och Matthew Costello

Jag har lyssnat ifatt tre delar i serien Morden i Cherringham och jag fortsätter att gilla den här gulliga mysdeckarserie 💛 Ni kan läsa om alla de tidigare delarna här på bloggen. "Farlig bekännelse" är den tionde boken om duon Jack och Sarah som löser mysterier i Cherringham. Ljudboken är endast 3 timmar och 13 minuter lång. 



"På djupt vatten" är den elfte delen i serien och den ljudboken är 3 timmar och 11 minuter lång. 

De här böckerna av Neil Richards och Matthew Costello är lagom långa om man vill mysa lite med så där lagomt spännande mord och mysterier. Ingen av böckerna kommer hålla er vakna om nätterna, men ni kommer att få njuta av härliga karaktärer och fina miljöer. Tyvärr är även det här en serie som jag kan komma att missa i framtiden ifall inte konflikten mellan ljudbokstjänsterna får en lösning.
"Mord i sommarkvällen" är den tolfte delen i den här härliga serien och den ljudboken är 3 timmar och 26 minuter lång. Alla tre ljudböckerna är upplästa av Katarina Jansson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar