Sök i den här bloggen

Translate

måndag 6 augusti 2018

"Sjusiffrigt" av Anna Karolina

"Sjusiffrigt" är en annorlunda deckare på det sätt att man redan från början vet vem som är offer och förövare. Man får följa historien från de flesta karaktärers håll och det gör boken intressant på ett kul sätt. Trots att man vet vilka som är kidnapparna redan från början så vet man ändå inte helt hur allt hänger samman och jag tyckte att storyn berättades på ett häftigt sätt. Boken är också väldigt lättläst.

De tre väninnorna Julia, Carla och Nikolina kidnappar den unge miljardären Troy. De har planerat allt väldigt noga och är i stort behov av den lösensumma de begär att Troys pappa ska betala. Men inget går som de tänkt. Inga pengar betalas ut och offret hamnar på sjukhuset där Julia arbetar som läkare. Där uppstår tycke mellan Troy och Julia och de inleder en trevande relation. Kidnappningsfallet utreds av poliserna Carsten och Rafaela. Även Carsten finner Julia tilldragande och det kommer så småningom att påverka hans utredningsarbete. De tre väninnornas ekonomiska problem finns också kvar och de tvingas att begå nya brott för att lösa dem.

Anna Karolina har skrivit en fartfylld och häftig deckare som jag varmt kan rekommendera. Vill man hellre lyssna på den så finns den som ljudbok. Den är uppläst av Moa Gammel och den är 12 timmar och 24 minuter lång. Boken är fristående och ingår inte i någon serie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar