Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 7 oktober 2020

"Bränn allt som var" av Eva Gustafsson

Oj vilken positiv överraskning den här boken var! 🔥 "Bränn allt som var" är en bok om hämnd men också om hopp och vänskap. Jag fängslades av karaktärerna som verkligen griper tag i en och berör. Själv storyn är hyggligt spännande, men kanske inte så nervpirrande som den skulle kunnat vara. Jag gillar Eva Gussarssons sätt att berätta och jag hoppas på fler böcker av henne! Ljudboken är uppläst av Katarina Ewerlöf och den är dryga 9 timmar lång. 

Felicity har lämnat allting bakom sig, även mannen hon levde med och som gjorde hennes liv till ett helvete. Både han och deras gemensamma liv gick upp i rök i en brand, eller var det inte så? Nu lever hon gömd i en bod och hankar sig fram i en småstad genom att städa kontor på kvällarna. På ett av kontoren jobbar Marilyn. Hon är en äldre och ensam kvinna som är fast i sitt stelnade liv av rutiner och tröstätande. När Marilyns och Felicitys vägar korsars börjar saker att hända. Efter en lite turbulent start växer någon form av vänskap fram. Men det förflutna hemsöker Felicity och Marilyns chef gör hennes liv till en plåga. Hur ska det gå för de två kvinnorna?

Som ni förstått så gillar jag "Bränn allt som var" och jag rekommenderar den varmt 🔥😉 Läs eller lyssna på den - jag kan nästan lova att ni inte kommer att ångra det!

2 kommentarer:

  1. Tack för fantastiskt fina ord, blir väldigt glad! Och det ska komma fler böcker hoppas jag. Allt gott! Eva G

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att höra, tack själv för en bra bok! 😊 Det vore väldigt trevlig med fler böcker 🧡

      Radera