Sök i den här bloggen

Translate

torsdag 29 oktober 2020

"Deadline" av Rebecka Edgren Aldén

Rebecka Edgren Aldéns bästa bok hittills heter "Deadline" och den har jag haft glädjen att lyssna på de senaste dagarna 💫 (ni kan läsa om fler av hennes böcker genom att söka på hennes namn i sökrutan ovan) Det här är en riktigt nervkittlande psykologisk thriller som kryper in så där lagom under skinnet på läsaren. Jag var fast från första stavelsen och sedan var det bara att lyssna på för jag ville inte sluta innan jag visste hur det skulle gå. Ljudboken är uppläst av Sofia Berntsson och den är 10 timmar och 13 minuter lång. 

Anna får drömjobbet på livsstilsmagasinet Suzanna och bländas direkt av glammiga galor, gratisprylar och uppmärksamhet. Men också av Suzannas chefredaktör Diana Gray. Hon är en före detta dokusåpastjärna och nu en populär influencer med stor karisma och många kändisvänner. Men när strålglansen skingras börjar Anna se att det är något allvarligt fel på det nya jobbet. Redaktionen lider av en omänsklig stress och Diana ljuger och manipulerar. Snart är Anna indragen i ett spel på liv och död och för sent inser hon att alla inte är så fina, ärliga och snälla som de verkat vara...

"Deadline" är en riktigt bra bok att mysa upp i soffan med eller att ha med i lurarna under en härlig höstpromenad 🍁🍂 Enjoy! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar