Sök i den här bloggen

Translate

söndag 24 december 2017

"Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden" av Jenny Colgan (originaltitel: "Christmas at Little Beach Street Bakery")

God jul!! 🎅🏻🎄 Tänk att det redan är julafton... December har verkligen gått i en rasande fart.

Mycket pga det gulliga omslaget på "Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden" valde jag den här boken att önska er en fin och mysig julafton med! Den är den tredje delen i en serie av Jenny Colgan. Jag har inte läst de första böckerna, men som författarinnan själv skriver i ett förord så gör inte det så mycket. Det går alldeles utmärkt att bara läsa denna bok. Det här är en romantiskt bok utan mord eller andra spännande inslag, men den ger en liten puff av julkänsla och det var precis det jag ville då jag värmde en glögg och kröp upp i soffan med den.

Det är snart jul i Mount Polbearne, ett litet ö-samhället strax utanför Cornwalls kust. Polly som driver det lilla bageriet på strandpromenaden har fullt upp både på jobbet och privat. En av hennes väninnor är gravid men eftersom något Mycket dåligt hände under våren så är det inte något som varken hon eller väninnan kan njuta av. I stället skapar det en hel del stress. Samtidigt vill Pollys pojkvän gå vidare med deras förhållande med både giftermål och barn. Polly känner sig dock inte riktigt redo. Inte för att hon tvivlar på sina känslor för honom utan för att hon har så mycket outrett i sitt förflutna och för att tid och pengar till det aldrig verkar finnas...

"Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden" är en mysig, lättläst och julig bok! Jag rekommenderar den varmt och den finns även som nedladdningsbar ljudbok och e-bok så det går att läsa eller lyssna på den nu under julhelgen! Ljudboken är uppläst av Kerstin Andersson och den är 9 timmar och 5 minuter lång.

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig och mysig julafton! 🎅🏻 God jul!! 🎄🎁

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar