Sök i den hÀr bloggen

Translate

mÄndag 25 december 2017

"Jul igen : en novellantologi"

Juldagen!! 🎄 ...och med andra ord Ă€r adventskalendern "Jul igen" utlĂ€st... Jag tipsade tidigare om att jag hade hittat en adventskalender i bokformat och att jag tĂ€nkte testa den genom att lĂ€sa en novell om dagen fram till och med julafton. Det har jag gjort med undantag för ett par dagar dĂ„ det inte hanns med, men dem lĂ€ste jag ifatt och nu har jag lĂ€st dem allihop. Vid första inlĂ€gget om den hĂ€r boken hĂ€r pĂ„ bloggen fick jag frĂ„gan om jag inte kunde recensera en novell om dagen och dĂ„ skrev jag att det var lite svĂ„rt eftersom en del av dem Ă€r sĂ„ korta som tvĂ„ sidor men att det hade börjat lovande. TyvĂ€rr mĂ„ste jag nu nĂ€r "Jul igen" Ă€r utlĂ€st skriva att det var alldeles för mĂ„nga av novellerna som höll för lĂ„g kvalitet för att jag ska kunna ge boken ett bra betyg. Men med det sagt sĂ„ vill jag ocksĂ„ pĂ„peka att nĂ„gra av dem var riktigt bra! SĂ„ det fanns nĂ„gra guldkorn i den!

Jag gillar fortfarande idén med en adventskalender i bokformat och jag hoppas att det kommer fler under kommande Är men dÄ Àr ocksÄ min förhoppning att novellerna kommer att hÄlla en högre klass!

Hoppas att ni precis som jag fick nĂ„gra hĂ„rda och spĂ€nnande klappar i gĂ„r!! SjĂ€lv ser jag fram emot att ge mig i kast med en massa spĂ€nnande deckare nu... God fortsĂ€ttning pĂ„ julen! ✨

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar