Sök i den hÀr bloggen

Translate

söndag 2 december 2018

"24 goda gĂ€rningar" av Jenny Fagerlund 🕯

Med denna fina bok önskar jag alla en mysig första advent!! đŸ’« Det Ă€r inte en deckare utan en feel good-bok och just under december sĂ„ kan det vara mysigt att lĂ€sa sĂ„dana hĂ€r böcker tycker jag! "24 goda gĂ€rningar" av Jenny Fagerlund Ă€r en mycket bra bok och den Ă€r inte för sockersöt som annars en del av böckerna i den hĂ€r genren kan vara. Den Ă€r vĂ€ldigt lĂ€ttlĂ€st och lite inspirerande. Varför inte satsa pĂ„ att vara lite extra snĂ€ll under Ă„rets sista mĂ„nad?

För tvÄ Är sedan förlorade Emma sin sambo pÄ julafton. Hon har att vÀldigt svÄrt att gÄ vidare med sitt liv och nu börjar det Äterigen nÀrma sig december och Ànnu en jul. Hon har en liten inredningsbutik som inte gÄr speciellt bra men orken och entusiasmen kring den försvann nÀr sambon dog. En kvÀll stöter hon pÄ en Àldre man som gÄtt vilse. Hon hjÀlper honom hem och en varm kÀnsla sprider sig i henne. Eftersom hennes syster tjatat pÄ henne om att skaffa sig en hobby bestÀmmer hon sig för att hon fram till julafton ska göra 24 goda gÀrningar. Detta initiativ och hjÀlpen frÄn hennes nÀra och kÀra gör att december detta Är kommer att förÀndra hennes liv.

LĂ€s "24 goda gĂ€rningar" och gör det nerkrupen under en filt i soffan med en glögg nĂ€ra till hands. Jag lovar att det kommer att vara en mysig stund! Vill man hellre lyssna pĂ„ den sĂ„ finns den som ljudbok. Den Ă€r upplĂ€st av Viktoria Flodström och den Ă€r 7 timmar och 43 minuter lĂ„ng. Jag tycker ocksĂ„ att den passar som julklapp till de som gillar böcker i denna genre. 🎁

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar