Sök i den här bloggen

Translate

söndag 23 december 2018

"Snöfall över Strandcaféet" av Lucy Diamond (originaltitel: "Christmas at the Beach Café") 🕯🕯🕯🕯

Med min sista feelgood-bok för året önskar jag alla en fin fjärde advent! ✨ Tänk att det är dan före dopparedan. December har verkligen försvunnit snabbt, kanske beroende på att jag i år (ofrivilligt) fått en massa tid över till att läsa böcker. Den senaste i raden är "Snöfall över Strandcaféet" av Lucy Diamond. Det är en hygglig bra bok, men en deckarälskare som jag börjar nu få nog av feelgood och känner att jag snart behöver sätta tänderna i några riktigt spännande deckare. Jag har visserligen varvat med dem men nu kommer det att återgå till lite mer normalläge här på bloggen. Förhoppningsvis kommer jag snart inte hinna läsa riktigt lika mycket, men om jag gör det så kommer det att vara mer spännande böcker.

Efter en hektisk sommar på strandcaféet ser Evie fram emot sin första jul med nya pojkvännen Ed. Som den julälskare hon är så har hon planerat mysiga och romantiska stunder vid brasan, god mat och dryck och lugn och ro. Helt enkelt den perfekta julen. Men så ringer det på dörrklockan för första gången och där står Eds lite oborstade bror och ber om att få bo hos dem ett tag. Sedan dröjer det inte länge förrän Evies bästa vän står på tröskeln och gråter. Hon har fått hjärtat krossat och även hon vill stanna ett tag. Och på det sättet rullar det på då fler oanmälda familjemedlemmar dyker upp. Sedan drar ett snöoväder in och ingen verkar kunna återvända hem som tänkt...

"Snöfall över Strandcaféet" bidrar definitivt med julkänsla och det är en ganska mysig berättelse. Den är också lättläst med härligt beskrivna karaktärer. Vill ni hellre lyssna på den så finns den också som ljudbok. Då uppläst av Katharina Cohen och den är 7 timmar och 48 minuter lång. Hoppas ni alla får en riktigt fin och mysig fjärde advent! ✨ I morgon kommer en julhälsning här på bloggen, naturligtvis med ett juligt spännande lästips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar