Sök i den här bloggen

Translate

onsdag 17 januari 2018

"Bländad" av Petra Holst

Den här boken kan jag verkligen rekommendera för "Bländad" är psykologisk spänning när den är som allra bäst!! Petra Holst har skrivit en bok som sitter kvar i huvudet långt efter att den är utläst och det är alltid ett gott betyg. Att boken också är lättläst och välberättad är bara ytterligare plus i kanten.

En januarimorgon då Liv är hemma ser hon en flyttbil köra in vid ett grannhus. Snart visar det sig att det är hennes barndomsvän Malena som köpt huset. En gång var de bästa vänner men Liv har sett alla Malenas sidor och känner direkt att detta inte är någon bra situation. Och trots att Liv gör allt för att hålla distansen mellan sin egen familj och Malena så är hon snart fångad i den förra väninnans intrigerande. Det verkar inte som att Malena tänker ge sig innan hon förstört allt för henne. Medan Liv kämpar för att rädda sig själv och sin familj blir minnena från det fruktansvärda som hände under sista året på gymnasiet allt tydligare...

"Bländad" är en riktig bladvändare och jag hade mycket svårt att lägga den ifrån mig när jag väl började läsa. Jag ser fram emot att få läsa mer spänning av Petra Holst!

"Bländad" finns också som e-bok och nedladdningsbar ljudbok. Den är uppläst av Viktoria Flodström och den är 10 timmar och 17 minuter lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar